12-godina-iskustva

BEZ PODATAKA - NEMA NAPLATE

BESPLATNA KURIRSKA SLUŽBA

BESPLATNA DIJAGONOSTIKA

NAJBRŽA USLUGA U REGIONU

PRIVATNOSTI PODATAKA

DECENIJSKO ISKUSTVO

12 GODINA ISKUSTVA

više hiljada zadovoljnih klijenata

Promena radnog vremena

Poštovani klijenti i partneri, Vraćamo se na radno vreme od 8-16h. Kao i do sada, tu smo za sva pitanja i informacije, uvek dostupni na 0646435884.

Promena radnog vremena

Poštovani klijenti i partneri, Za vreme trajanja vanrednog stanja i dok uslovi to dozvoljavaju, Laboratorija će raditi od 8-15h. Popunite online prijem, poslaćemo kurire, vaše je samo da dobro upakujete disk. Vodite računa o sebi i ljudima oko sebe. Vaš Data Solutions tim.

Novo radno vreme Laboratorije

Poštovani klijenti i partneri, Obaveštavamo Vas da je od 1.3.2020., novo radno vreme Laboratorije od 8h do 16h. Dana 6.3. i 9.3. Laboratorija će raditi prijem od 8h do 12h. Hvala na razumevanju. Vaš Data Solutions tim.

spasavanje-podataka

Novo radno vreme Data Solutions Laboratorije

Obaveštavamo naše cenjene klijente da od ponedeljka 8. januara Data Solutions Laboratorija ima novo radno vreme. Sada smo tu za vas radnim danima od 8h do 18h. Usluga koju možete koristiti van radnog vremena je hitno spašavanje podataka. Za više informacija pozovite broj +381 64 6435 884 koji je dostupan 00-24h, biće nam drago da […]

data-solutions_kontakt

Spašavanje podataka sa neispravnih telefona

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo potpuno novu uslugu iz sveta spašavanja podataka – spašavanje podataka sa neispravnih telefona, bez obzira na vrstu uređaja i operativnog sistema (Android, iOS, Windows, kao i sa starijih mobilnih telefona, sa svojim specifičnim operativnim sistemima). Data Solutions Laboratorija je sada u mogućnosti da spasi podatake sa telefona i tableta, […]

slomljen-ekran-mobilni-telefon_data-solutions-laboratorija