Garantovana-privatnost

BEZ PODATAKA - NEMA NAPLATE

BESPLATNA KURIRSKA SLUŽBA

BESPLATNA DIJAGONOSTIKA

NAJBRŽA USLUGA U REGIONU

PRIVATNOSTI PODATAKA

DECENIJSKO ISKUSTVO

GARANTOVANA PRIVATNOST

tajnost podataka zaštićena ugovorom

Hitno spašavanje podataka

Ukoliko je vaše poslovanje ozbiljno ugroženo gubitkom podataka, ukoliko vaša produkcija ima stroge rokove, ukoliko je vaš proizvodni pogon u zastoju zbog nedostatka odgovarajuće konfiguracije koja se nalazi na neispravnom hard disku – ne očajavajte.

Data Solutions Laboratorija svojim klijentima nudi uslugu Hitno spašavanje podataka. Ova usluga podrazumeva neprestani rad na slučaju dok se ne dođe do neophodnih podataka.
Usluga hitnog spašavanja namenjena je onim klijentima kojima je vreme suviše dragoceno i koji ne žele da čekaju regularni postupak.

Nudimo vam mogućnost prijema, procene i kompletiranja kompletnog slučaja čak i vikendima i praznicima. Na slučajevima Hitnog spašavanja podataka se radi neprekidno do okončanja postupka. Isporuka se vrši onom metodom kojom će najbrže stići do klijenta (eksterni hard disk, USB Flash, FTP…)

 

Ukoliko vam se dogodio gubitak podataka koji su urgentni:

  • ne očajavajte
  • ne preduzimajte mere “na svoju ruku”
  • nemojte resetovati server/kompjuter nekoliko puta
  • procenite značaj i važnost izgubljenog
  • pozovite eksperte za spašavanje podataka
  • ne pokušavajte rebuild niza ukoliko niste apsolutno sigurni u ispravnost ostalih diskova u nizu

Data Solutions Laboratorija svojim klijentima nudi uslugu Hitnog spašavanja podataka sa hard diska, SSD-a, USB Flash i NAS uređaja kao i RAID sistema.

Nakon Hitnog prijema u Laboratoriji pristupa se instant dijagnostici uređaja. Komunikacija sa klijentom se vrši usmenim putem radi ubrzavanja postupka. Klijent je uključen u svaki korak samog postupka i obaveštava se o progresu posla onako kako se isti i pravi. Nakon što su podaci osigurani odnosno bezbedno kopirani pristupa se isporuci i naplati.

Ukoliko je vaš slučaj HITAN molimo vas uradite HITAN PRIJEM ovde i neko od naših laboranata će vam se javiti u najkraćem roku.

Hitan prijem

Ako je Vaš slučaj HITAN, popunite formu i mi ćemo Vam pomoći najbrže što možemo ili nas pozovite!

talking2 copy

POZOVITE NAS
+381 (64) 643 – 5884

captcha